Filà Cavallers del Cid Moros i Cristians Callosa d'en Sarrià
Publicitat de Callosa d'en Sarrià a la web dels Cavallers del Cid


Anuncia't

Diana Cano Martnez Banderera Cristiana 2004

BANDERERA 2004. DIANA CANO MARTNEZ

L'any 2004 tocava el crrec fester de Banderera i ha sigut Diana Cano Martnez. Des de la secci virtual de la fil s'ha volgut fer un xicotet homenatge a Diana per haver estat la nostra Banderera. En aquesta secci s'ha intentat arreplegar tot el que ha estat el seu crrec. Per ltim comunique en nom de la fil a Diana que esperem que t'ho hagues passat el millor possible aquest any tant especial per tu.

El dia ms important, l'entrada cristiana: Va comenar amb la Banderera i l'Ambaixador cristi obrint l'entrada pujats al llom de cavalls. Tot seguit va aparreixer una esquadra especial(anaven amb la cara pintada de negre) organitzada per germ de Diana desfilant al so de la marxa cristiana "Jessica". Desprs anava una esquadra especial de dones de la fil Bedunes amb la dna de l'Ambaixador com a cap d'esquadra al ritme de la marxa cristiana "Apostol Poeta". Per finalitzar el boato a la banderera aparregueren les esquadres dels Cavallers del Cid; la primera amb les dnes i just al darrere amb l'esquadra d'hmens condudes respectivament per Alcia i Gerardo(membres de la fil) amb el ritme de la marxa cristiana "Cid".

L'altre dia important per a Diana va ser el ball cristi que es va fer en el seu honor davant la kbila de la fil. Desprs del ball de la banderera se li van fer uns regals a la nostra banderera i tot seguit els nostres companys filibusters li van fer una xicoteta sorpresa. Amb el ritme de la can "Mamma Mia" de "Abba" i la segent lletra li van dedicar una canoneta:

La fil del Cid i Filibusters
a la banderera li la presentarem
viniu i voreu
quina kbila
veniu i voreu
quina festa que es fa ac
doms mos falta el confeti
Que festukis que es fan per ac
i abanderada que tenim del Cid
OH, OH!!!
----------------------
Mare meua que valor que tens
enguany ballet i abanderada
corsarieta tenies que ser
asperem que no acabes cansada
----------------------
donem sort per a ton pare
i tamb per a ta mare
AI,AI,AI!!!
mira que tens valor
Ai Diana, si t'agrada molt
l'any que ve et fem capitana de tots

© Filà cristiana Cavallers del Cid de Callosa d'en Sarrià |||| Web creada al Setembre de 2000 |||| Última modificació Octubre 2017

WEBMÀSTERS INDEPENDENTS EN CATALÀ, DE CULTURA I D'ÀMBITS CÍVICS      Icona de conformitat amb el Nivell AAA, de les Directrius d'Accesibilitat per a el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI      Valid XHTML 1.0 Transitional      Valid CSS!