Vull donar-me d'alta de la filà Cavallers del Cid

Ací et describim les instruccions necessàries per a donar-te d'alta en la filà Cavallers del Cid.

 1. Ser soci de la Societat de Moros i Cristians.

  En cas que no ho sigues soci ho pots fer en horari d'oficina. Més informació al seu web. Si ja eres soci pots anar al pas següent.

  Descàrregar PDF d'alta
 2. Sol·licitar l'alta com a membre de la filà Cavallers del Cid als càrrecs.

  Només cal enviar un correu a [email protected] amb les següents dades: nom, cognoms, telèfon, email, data de naixement i talla de samarreta.
  Si ara mateix formes part d'una altra filà i vols vindre al Cid, els ho has de comentar als teus càrrecs.

 3. Ara els càrrecs del Cid solicitarán la teua incorporació a la nostra filà

  Una vegada rebem la teua intenció de pertanyer al Cid, els càrrecs de la filà sol·licitaran a la junta rectora aquesta petició. Si formes part d'una altra filà o abans ja eres soci, la junta ens ha de validar la teua alta com a membre del Cid. En cas de ser soci nou i no haver format de cap altra filà abans, l'alta serà automática com a membre.

 4. Alta de membre

  Amb el ok de la junta rectora, seràs afegit/da al grup de membres de WhatsApp, apareixeràs al nostre web i seràs presentat/da com a nou membre formalment en la pròxima junta de la filà. Tindràs veu i vot en les juntes i podràs formar part de la filà de ple dret.

Aquesta filà és per a tu si comparteixes els següents principis:

 1. Participació activa: Volem que formes part molt activa de la nostra filà i per tant et donarem tot el nostre suport per tal de participar en balls, entraes, processons, ofrenda, tiroteig i la resta d'assistència a actes.
 2. Companyerisme: Fomentem un ambient fratern i acollidor, essent part d'aquesta gran família verdeta. És vital mantenir i potenciar aquest esperit de companyerisme.
 3. Col·laboració continua: La realització de les festes és responsabilitat de tots els membres. La teua aportació és clau per a la nostra continuïtat i èxit.
 4. Compromís amb la filà: És essencial que cada membre contribueixi a perpetuar l'essència de la nostra filà, respectant i honorant la seua història des de la fundació.
 5. Diners i la seua gestió: És crucial ser conscients de la importància d'una gestió econòmica prudent i eficient, per tal de garantir la sostenibilitat de les nostres festes sense caure en excessos ni precarietat.
 6. Disfrutar de la festa: Per últim, cal recordar que la festa son per a passar-ho be i això ha de primar sempre per damunt de tot.