Política de Privacitat

Dades del Responsable

Introducció

Aquesta política de privacitat estableix com es gestionen i protegeixen les dades personals dels usuaris quan visiten o utilitzen els serveis de la nostra pàgina web. La protecció de les dades és una prioritat per a nosaltres, i ens comprometem a respectar la vostra privacitat i complir amb les lleis de protecció de dades.

Recollida i Ús de les Dades

Les dades personals es recullen amb les següents finalitats:

Les dades que es poden recollir inclouen, però no estan limitades a, nom, adreça de correu electrònic, i dades de navegació web.

Conservació de les Dades

Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per complir amb les finalitats per les quals es recullen i per complir amb les obligacions legals.

Drets dels Usuaris

Els usuaris tenen dret a:

Per exercir aquests drets, els usuaris poden contactar-nos a través de la informació de contacte proporcionada en aquesta política.

Seguretat de les Dades

Ens comprometem a protegir les dades personals i a prendre totes les mesures raonables per assegurar-nos que les dades es tracten de manera segura i d’acord amb aquesta política de privacitat.

Canvis en la Política de Privacitat

Nosaltres ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Qualsevol canvi serà publicat en aquesta pàgina.

Contacte

Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de privacitat, si us plau, contacteu amb nosaltres a: