Avis Legal

Condicions d’Ús

La informació proporcionada en aquesta pàgina web està dirigida exclusivament a persones interessades en els serveis de la Filà Cavallers del Cid. L’accés i la navegació en aquesta pàgina web implica acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d’ús contingudes en ella.

Drets de Propietat Intel·lectual

Tots els continguts d’aquesta pàgina web, incloent textos, imatges, sons, bases de dades, codis, i qualsevol altre material, pertanyen a la Filà Cavallers del Cid o a tercers que han autoritzat el seu ús. Els usuaris poden visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los, sempre i quan sigui exclusivament per al seu ús personal i privat.

Modificacions

La Filà Cavallers del Cid es reserva el dret de realitzar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en la seva pàgina web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través d’aquesta com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.

Enllaços

En el cas que en www.cavallersdelcid.com es disposin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, la Filà Cavallers del Cid no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas la Filà Cavallers del Cid assumirà responsabilitat alguna pels continguts d’algun enllaç pertanyent a una pàgina web aliena, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests hipervincles o altres llocs d’Internet.

Llei Aplicable i Jurisdicció

La relació entre la Filà Cavallers del Cid i els usuaris de la seva pàgina web es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat corresponent.