Banderera 2004

Diana Cano Martínez

L'any 2004 tocava el càrrec fester de Banderera i ha sigut Diana Cano Martínez. Des de la secció virtual de la filà s'ha volgut fer un xicotet homenatge a Diana per haver estat la nostra Banderera. En aquesta secció s'ha intentat arreplegar tot el que ha estat el seu càrrec. Per últim comunique en nom de la filà a Diana que esperem que t'ho hagues passat el millor possible aquest any tant especial per tu.

El dia més important, l'entrada cristiana: Va començar amb la Banderera i l'Ambaixador cristià obrint l'entrada pujats al llom de cavalls. Tot seguit va aparèixer una esquadra especial(anaven amb la cara pintada de negre) organitzada per germà de Diana desfilant al so de la marxa cristiana "Jessica". Després anava una esquadra especial de dones de la filà Beduïnes amb la dòna de l'Ambaixador com a cap d'esquadra al ritme de la marxa cristiana "Apòstol Poeta". Per finalitzar el boato a la banderera aparegueren les esquadres dels Cavallers del Cid; la primera amb les dones i just al darrere amb l'esquadra d'hòmens conduïdes respectivament per Alícia i Gerardo(membres de la filà) amb el ritme de la marxa cristiana "Cid".

L'altre dia important per a Diana va ser el ball cristià que es va fer en el seu honor davant la kàbila de la filà. Després del ball de la banderera se li van fer uns regals a la nostra banderera i tot seguit els nostres companys filibusters li van fer una xicoteta sorpresa. Amb el ritme de la cançó "Mamma Mia" de "Abba" i la següent lletra li van dedicar una cançoneta:

La filà del Cid i Filibusters
a la banderera li la presentarem
viniu i voreu
quina kàbila
veniu i voreu
quina festa que es fa ací
només mos falta el confeti
Que festukis que es fan per ací
i abanderada que tenim del Cid
OH, OH!!!
----------------------
Mare meua que valor que tens
enguany ballet i abanderada
corsarieta tenies que ser
esperem que no acabes cansada
----------------------
donem sort per a ton pare
i també per a ta mare
AI,AI,AI!!!
mira que tens valor
Ai Diana, si t'agrada molt
l'any que ve et fem capitana de tots

Fotos banderera 2004