L’Aurora: Festa mexicana a la kàbila per celebrar que tornem a la nostra kàbila

Hui estem d’alegria perquè tornem a publicar notícies de la nostra filà Cavallers de Cid. Han passat moltes coses des de l’última publicació en aquest blog. Els nostres menuts han crescut i molts d’ells continuen formant part d’aquesta gran família que és la Filà Cavallers del Cid.

Aquest cap de setmana passat va tindre lloc la primera presa de contacte amb les nostres festes 2023, en el que anomenem “La Aurora”, amb diversos esdeveniments molt interessants.

Membres dins la kàbila amb gorros mexicans

Tot ha començat amb la inauguració de la Kábila el passat divendres 22, en el que els nostres càrrecs ens van oferir un excel·lent sopar i després es va estrenar equip de música i il·luminació.

El dissabte a la vesprada, els nostres més menuts ens van oferir una ambaixada infantil de 10, en la que van participar xiquets de la nostra filà.

Per la nit va ser la gran festa en la que els nostres càrrecs ens van oferir amb un sopar temàtic mexicà amenitzat amb música en directe a càrrec d’un trio de mariachis.

Una vegada acabat el sopar, vam compartir festa amb la resta de membres de les kábiles que va estar amenitzada per tres meravelloses xarangues. Aquesta festa va durar fins a les 5 del matí del diumenge, moment en el que va començar “La Aurora” amb música (trompeta, tuba i clarinet) i cants per tot el poble.

Pròxima cita el dissabte 30 de setembre amb “El Roser”.