Sopar Solidari a Alcoi

17 de febrer de 2024

En una nit que combina gastronomia amb solidaritat, un grup representatiu de la Filà Cavallers del Cid va participar per primera vegada al VII Sopar Solidari celebrat a Alcoi. L’esdeveniment va ser organitzat per l’Orquesteta d’Alcoi i va a tenir lloc a les instal·lacions de la Filà Gusmans.

Cartell sopar solidari El sopar va ser organitzat amb un doble propòsit: gaudir d’una vetllada excepcional i, al mateix temps, recaptar fons per al projecte Esides Caramanchel Femenino - Costablanca Cup.

L’ambient va ser amenitzat per l’Agrupació Musical l’Orquesteta d’Alcoi, que va proporcionar una banda sonora ideal per a una nit plena de solidaritat i bon gust.

Membres de la filà assistens als sopar solidari

Aquesta iniciativa no només va servir per a recaptar fons per a una causa noble, sinó que també va reflectir l’esperit solidari de la xaranga l’orquesteta d’Alcoi i de la Filà Cavallers del Cid, demostrant una vegada més el seu compromís amb les accions benèfiques i el suport a projectes que beneficien a la societat.

Els membres de la filà així ho vam transmetre als seus companys de filà i de segur que el pròxim any pujarem molts més a aquest acte.