Filà Cavallers del Cid Moros i Cristians Callosa d'en Sarrià

Vestimenta oficial

Ací passarem a descriure els diferents vestits que té la filà un de jugar i els altres de gala d'home i dona. Els vestits han estat descrits per a que tingueu una xicoteta idea de com van vestits els Cavallers del Cid, i per la impossibilitat tecnològica de poder tindre en les mans qualsevol d'aquests, han estat penjades unes fotos il·lustratives per a que vos aclarisquen qualsevol intent de descripció. Si hi ha alguna errada o algun comentari agrairia moltíssim qualsevol suggeriment. Escriu a [email protected]

VESTIT DE JUGAR

Per una banda el vestit de jugar està format per una bata fins als genolls amb caputxa de color verd. A la part de davant té una àguila de dos caps de color negre. Als braços i la part inferior de la bata hi ha uns detalls de color groc en forma de castell. La resta del vestit està compost per unes malles grises, uns botins de pell de color marró i el cinto amb bolset que és de pell color marró amb rebladures de color daurat, sivella daurada amb una creu cristiana i un bolset del mateix color del cinto. El vestit de jugar és el mateix per a les xiques i els xics.

Vore amb més detalls:

vestit de jugar Cavallers del Cid
vestit de gala xi Cavallers del Cid

VESTIT DE GALA: XICS

D'una banda el vestit de gala dels xics, està format d'un casc amb plomes(dos blanques i una roja), una capa de vellut color verd que arriba arran de terra, unes botes altes amb sivelles de pell color marró, una bata de vellut de colors verd i groc amb la senyera quatrebarrà a l'alçada de la cuixa i una àguila amb dos caps de color negre baix del muscle dret. L'arma és una llança-drestral d'una alçada de prop de 1'20 metres.

Vore amb més detalls:

VESTIT DE GALA: XIQUES

En el cas de les xiques està composat per un vestit de vellut verd i marró. Baix porta una camisa de cotó fi de color blanc, adornat amb perles pel coll, una capa de vellut de color verd que arriba arran de terra i com a arma utilitzen una espasa. En aquest vestit poden utilitzar o bé un barret d'ala de color verd amb una ploma blanca o bé una còfia de color verd adornada amb uns penjolls de perles.

Vore amb més detalls:

vestit de gala xica Cavallers del Cid
© Filà cristiana Cavallers del Cid de Callosa d'en Sarrià |||| Web creada al Setembre de 2000 |||| Última modificació Maig 2023

WEBMÀSTERS INDEPENDENTS EN CATALÀ, DE CULTURA I D'ÀMBITS CÍVICS     Icona de conformitat amb el Nivell AAA, de les Directrius d'Accesibilitat per a el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI     Valid XHTML 1.0 Transitional     Valid CSS!