Guanyem el 1er premi al Concurs de Paelles 2024 a Callosa d’en Sarrià

16 de juny de 2024

La filà Cavallers del Cid ha aconseguit el 1er premi al concurs de paelles 2024 organitzat per l’associació de moros i cristians de Callosa d’en Sarrià. Aquest esdeveniment, que va tenir lloc el passat 15 de juny, va comptar amb la participació de 17 filaes, totes elles mostrant les seves habilitats culinàries en un ambient de competència i camaraderia.

Cavallers del Cid Guanyadors

La nostra filà va participar amb 27 membres i vam aconseguir el primer premi valorat amb 3 sobrequotes (330 €). Un gran èxit que reconeix l’esforç i la dedicació de tots els participants.

El segon premi va ser per a la filà Guardia Negra Almoravides, mentre que la filà La Llana es va emportar el tercer premi. Totes les filaes participants van contribuir a fer d’aquest concurs una jornada memorable i plena d’excel·lents paelles.

Aquest premi no només reconeix les habilitats culinàries dels Cavallers del Cid, sinó també l’esperit de col·laboració i germanor que caracteritza la nostra filà. Continuarem treballant amb la mateixa passió i dedicació en futurs esdeveniments.

Felicitats a tots els participants i ens veiem a la pròxima edició del concurs de paelles!

Pots veure la Galeria de fotos del concurs per recordar aquesta jornada.